LG brevetează un terminal pliabil cu 3 ecrane; Imaginaţi-vă o hartă care se împătureşte

990 ori
<b>LG brevetează un terminal pliabil cu 3 ecrane; Imaginaţi-vă o hartă care se împătureşte</b>În vreme ce mai toți producătorii din lumea smartphone primesc în această perioadă brevete pentru terminale cu display pliabil dual, iată că sud-coreenii de la LG trec la următorul nivel și ne pregătesc cel puțin pe hârtie un telefon care aduce

Pentru că tot am avut de-a face cu hărţile în ultimele zile, vizitând Parisul, fix la asta m-a dus cu gândul brevetul LG de mai jos. Firma sud coreeană a brevetat un terminal pliabil care vine cu multiple ecrane, mai multe decât am văzut până acum cel puţin.

Brevet smartphone pliabil LG

Unul dintre brevete prezintă un device cu 3 ecrane, conectate între ele cu balamale bine ascunse. Odată împăturit terminalul arată ca un smartphone normal, iar panoul central e cel cu butonul Home sub ecran. Dacă îl deschidem, panoul central e flancat de alte două ecrane. În comparaţie cu Samsung şi Microsoft, LG a scăpat mult mai puţine brevete de genul şi fără vreun nume clar asociat. Rivalii pregătesc Surface Phone şi Galaxy X, iar LG poate cel mult să învie seria Flex să zicem.

Brevet smartphone pliabil LG

De remarcat că LG a înregistrat brevetul încă din 2014 la WIPO, deci asta arată de cât timp lucrează coreenii la aşa ceva. Aprobarea a venit abia în noiembrie anul trecut. Sunt puţin precaut când analizez aceste brevete, pentru că ştiu că LG Display lucrează îndeaproape cu Apple la un telefon pliabil, poate chiar flexibil. Ca atare nu cred că LG îşi permite foarte multe libertăţi când vine vorba de produse comerciale de genul.

Brevet smartphone pliabil LG

Brevetul mai prezintă şi variante dual display de terminal, dar şi unul care se deschide pe verticală cu zero balama şi muchie de separare între ecrane. Acela arăta foarte subţire, cu adevărat ca o hartă pliabilă. Pare totuşi mai mult un concept prea curajos pentru anul 2018.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×