Samsung Galaxy J7+ și Galaxy J7 Core debutează în Filipine; terminale cu dotări mid-range

1.406 ori
<b>Samsung Galaxy J7+ și Galaxy J7 Core debutează în Filipine; terminale cu dotări mid-range</b>Cei de la Samsung au lansat în acest weekend pe piața din Filipine și smartphone-urile Galaxy J7+, respectiv Galaxy J7 Core - terminale cu dotări mid-range ce rulează Android Nougat. Primul de pe listă se remarcă prin camera duală din spate

Pe piața din Filipine cei de la Samsung au anunțat în aceste zile și smartphone-urile Galaxy J7+, respectiv Galaxy J7 Core. Primul de aici debuta anterior și în Thailanda, iar acum asistăm la o extindere a disponibilității sale și în alte regiuni. Aceste modele de față fac parte din categoria mid-range de preț și de dotări, dovedindu-se a fi opțiuni interesante pentru mulți utilizatori.

Samsung Galaxy J7+

Galaxy J7+ este handset-ul echipat cu display Full HD Super AMOLED de 5.5 inch, procesor octa-core de 2.39 GHz, 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash. Acesta aduce și slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o baterie de 3000 mAh, conectivitate 4G LTE și jack audio 3.5 mm. În spate avem o cameră duală de 13 megapixeli (deschidere f/1.7) + 5 megapixeli (deschidere f/1.9) și prețul său este de 390 dolari.

Samsung Galaxy J7 cORE

Cât despre Galaxy J7 Core, acesta este un model cu display HD Super AMOLED de 5.5 inch, procesor Exynos 7870, 2 GB RAM și 16 GB de stocare flash + slot microSD. Avem o cameră frontală de 5 megapixeli și bliț LED, un senzor foto principal de 13 megapixeli cu deschidere f/1.7, conectivitate 4G LTE și jack audio 3.5 mm. Prețul este de 195 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×