Huawei Mate 20 Lite (Maimang 7) certificat de TENAA; Cameră duală, decupaj și scanner de amprente în spate

2.510 ori
<b>Huawei Mate 20 Lite (Maimang 7) certificat de TENAA; Cameră duală, decupaj și scanner de amprente în spate</b>În aceste zile autoritatea chineză TENAA a certificat un nou dispozitiv marca Huawei și anume modelul Mate 20 Lite, telefon care în China va fi lansat drept Maimang 7. Acesta din urmă este așteptat să sosească mai devreme la vânzare, urmând

Astăzi descoperim o listare nouă marca TENAA care ni-l prezintă pe nimeni altul decât Huawei Maimang 7, un telefon care va debuta la nivel global sub denumirea de Mate 20 Lite. Așa s-a întâmplat și anul trecut când Maimang 6 sosea ulterior drept Mate 10 Lite pe alte piețe, o strategie aplicată și în cazul de față. Din păcate nu avem detalii despre specificațiile hardware, dar măcar primim fotografii reale!

Huawei Mate 20 Lite

Certificarea de față vine la scurt timp de la aflarea zvonului că telefonul va fi lansat în două versiuni diferite, fiind amintită atunci și posibilitatea ca smartphone-ul să aibă un scanner de amprente integrat în display pentru că unele huse apărute nu ofereau decupaj pentru scanner-ul din spate.

Odată ce vedem aceste fotografii ne convingem că nu va fi totuși cazul de un scanner integrat în ecran, ci doar de accesorii care fie aduc decupaj pentru scanner-ul din spate, fie omit asta și se ajunge la un decupaj generos pentru întreg modulul din spate. Vedem o abordare a camerei în stil Mate 10 cu doi senzori foto și scanner-ul de amprente chiar sub. 

Se oferă o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă, iar trecând la partea frontală remarcăm ce pare a fi un decupaj în zona superioară unde se regăsesc senzorii, earpiece-ul pentru convorbiri și camera selfie. Teoretic, Huawei Mate 20 Lite este așteptat cu procesor Kirin 710, 4 sau 6 GB RAM și baterie de 3400 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×