Huawei Mate 20 Pro câştigă premiul "Cel mai bun smartphone" la MWC 2019

4.844 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro câştigă premiul "Cel mai bun smartphone" la MWC 2019</b>Mobile World Congress 2019 nu este doar un prilej pentru lansări şi prezentări, ci şi pentru a decerna premii pentru cele mai bune produse tech ale anului trecut. Huawei a plecat acasă cu cel mai important premiu în acest an

Mobile World Congress 2019 nu este doar un prilej pentru lansări şi prezentări, ci şi pentru a decerna premii pentru cele mai bune produse tech ale anului trecut. Huawei a plecat acasă cu cel mai important premiu în acest an, cel pentru "Cel mai bun smartphone". Aţi crede că e Mate X, dar e de fapt vorba despre Huawei Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 Pro

Distincţia este acordată anual de către autoritatea GSMA şi telefonul este apreciat pentru performanţă, optica excelentă, rezistență, inovaţie şi design. De altfel terminalul a fost prezentat în toate topurile 5 ale anului 2018, deseori pe locuri fruntaşe. Inclusiv la Mobilissimo.ro a ieşit cel mai apreciat telefon de către cititori, dar şi în vârful preferinţelor redactorilor la final de an trecut.

He Gang, preşedintele Huawei Mobile Products a acceptat premiul şi a menţionat că e prima oară când Huawei câştigă un asemenea trofeu, subliniind că a învins terminale de la Apple, Google, Samsung şi alte branduri. În ciuda şicanelor Statelor Unite şi a ostracizării de către multe ţări din UE, Huawei a avut un an 2018 reuşit, cu 206 milioane de telefoane vândute.

În acelaşi an a devenit al doilea cel mai mare producător smartphone din lume. La MWC 2019 a adus primul său telefon pliabil, pe Mate X.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×