Xiaomi Mi Mix 3 va putea filma slow-motion la 960 cadre pe secundă; Avem și deblocare facială

1.919 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 va putea filma slow-motion la 960 cadre pe secundă; Avem și deblocare facială</b>Ne aflăm la doar câteva zile distanță de lansarea lui Xiaomi Mi Mix 3, un telefon ce va adopta design-ul de tip slider care permite astfel obținerea unui raport screen-to-body mai generos. Am aflat multe informații despre acest dispozitiv

Doar 3 zile ne-au mai rămas de așteptare până la debutul lui Xiaomi Mi Mix 3, un telefon rival pentru Huawei Magic 2 și Oppo Find X care adoptă un mecanism de tip slider pentru camera foto cu scopul de a spori raportul screen-to-body. Aceasta este cea mai apreciată abordare de a mări ecranul fără a include în ecuație un decupaj în zona superioară și din câte am văzut și marginea de jos va avea dimensiunea redusă.

Revenind la informațiile noi de astăzi, aflăm că telefonul sau mai bine zis camera sa foto duală din spate va oferi suport pentru captură video slow-motion la 960 cadre pe secunde. Chiar purtătorul de cuvânt Xiaomi Global, Donovan Sung a confirmat dotarea printr-un video postat pe pagina sa personală de Twitter.

De asemenea, un alt teaser video ne dezvăluie faptul că telefonul va oferi un sistem de autentificare facială, probabil cel împrumutat de la Xiaomi Mi 8. Așteptăm ca Xiaomi Mi Mix 3 să debuteze cu procesor Snapdragon 845, până la 10 GB RAM și cu suport pentru conectivitate 5G.

Ar fi interesant de văzut dacă de această dată Xiaomi va opta pentru un ecran AMOLED sau dacă va merge în continuare pe un panou IPS precum s-a întâmplat cu primele 3 modele din seria Mi MIX.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×