Huawei Mate 20 Pro ar urma să aibă o baterie cu o capacitate nemaivăzută la Huawei; Iată un teaser

2.408 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro ar urma să aibă o baterie cu o capacitate nemaivăzută la Huawei; Iată un teaser</b>Huawei Mate 20 Pro e aşteptat să debuteze în această toamnă, probabil prin octombrie şi se pare că va miza pe o baterie generoasă. Deja Huawei P20 Pro stătea foarte bine la acest capitol, cu o unitate de 4000 mAh, iar Mate 20 Pro va trece dincolo de acest

Huawei Mate 20 Pro e aşteptat să debuteze în această toamnă, probabil prin octombrie şi se pare că va miza pe o baterie generoasă. Deja Huawei P20 Pro stătea foarte bine la acest capitol, cu o unitate de 4.000 mAh, iar Mate 20 Pro va trece dincolo de acest prag. Avem şi un teaser în această privinţă.

Huawei a postat teaserul la nivel oficial, deci nu este vreun mister cu privire la provenienţa sa. Se pare că următorul flagship al companiei va depăşi atât Huawei Mate 10 Pro, cât şi P20 Pro la capacitate, deşi ambele aveau unităţi de 4.000 mAh. Probabil se face o trecere la 4300 sau 4500 mAh, pentru că mă îndoiesc că se sare direct la 5000 sau mai mult.

Cel mai probabil acesta este un răspuns la trecerea lui Galaxy Note 9 la o baterie de 4.000 mAh, pe care Huawei o resimte că o ameninţare. În plus Huawei Mate 20 Pro ar trebui să aibă la interior un procesor Kirin 980, pe care îl aşteptam la IFA 2018 la finalul acestei luni. Terminalul ar trebui să aducă şi o cameră triplă şi un ecran uriaş OLED de 6.9 inch produs de Samsung.

Aşteptăm şi inovaţii la nivel de AI, care probabil vor include şi o secţiune legată de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×