Huawei Mate 20 Pro se afișează într-o fotografie hands-on clară, cu acelaşi decupaj lat sus

1.355 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro se afișează într-o fotografie hands-on clară, cu acelaşi decupaj lat sus</b>Vedem astăzi o nouă fotografie reală cu Huawei Mate 20 Pro, de această dată fiind aparent vorba despre o imagine în care se afișează telefonul real și nu vreo machetă. Chiar și așa materialul nu dezvăluie detalii necunoscute, fiind vorba despre

Huawei Mate 20 şi Mate 20 Pro ne-au apărut în faţa ochilor mai degrabă ascunse de huse în ultima vreme, dar iată că îl vedem azi pe Mate 20 Pro cât se poate de clar şi privit din faţă de această dată. Hai să recapitulăm ce ştim despre device.

În primul rând data de lansare a modelelor Mate 20 a fost confirmată la IFA 2018: 16 octombrie. Apoi am aflat recent la un eveniment local că ambele telefoane vin în România în noiembrie. Huawei Mate 20 Pro apărea şi în mâna cuiva la IFA 2018 şi tot se ivea pe web cu acea cameră pătrată în spate, comparată cu o priză sau o jucărie LEGO deseori. De această dată vedem iarăşi un breton frontal lat, cât să găzduiască un mecanism de deblocare facială 3D fără probleme.

Huawei Mate 20 Pro

Aceasta ar fi varianta cu ecran de 6.9 inch AMOLED a terminalului, cu muchii foarte curbate aşa cum vedem aici. De această dată parcă muchiile ecranului sunt o idee mai groase decât văzusem în alte scăpări de unităţi dummy sau prototip. Sursele afirmă că decupajul de sus al acestui telefon integrează o cameră selfie de 24 de megapixeli, difuzorul pentru convorbiri şi mecanismul de scanare facială 3D care va rivaliza cu Apple Face ID. Teoretic așteptăm și un scanner de amprente integrat în ecran.

În spate se află o cameră triplă, cu tehnologie Leica şi mă aştept ca zoom-ul hybrid 5X de pe P20 Pro să se regăsească şi aici. Telefonul va mai aduce şi procesor Kirin 980, 6 GB RAM, sau poate chiar 8 GB, cel puţin 128 GB stocare flash şi Android 9.0 Pie cu EMUI 9.0. Bateria va sări peste 4200 mAh pe acest model, lucru de aşteptat având în vedere diagonala sa generoasă, care îl apropie chiar de tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×