Iată cum poţi urmări lansarea lui Samsung Galaxy Note 9: live stream Galaxy Unpacked 2018

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.591 ori
<b>Iată cum poţi urmări lansarea lui Samsung Galaxy Note 9: live stream Galaxy Unpacked 2018</b>Samsung Galaxy Note 9 debutează astăzi, în cadrul unui eveniment organizat la New York şi prefaţat de multiple teasere şi scăpări. Pasionaţii Samsung care să vadă fie exuberanta showului de prezentare sau să afle primii dotările telefonului pot urmări eve

Samsung Galaxy Note 9 debutează astăzi, în cadrul unui eveniment organizat la New York şi prefaţat de multiple teasere şi scăpări. Pasionaţii Samsung care să vadă fie exuberanta showului de prezentare sau să afle primii dotările telefonului pot urmări evenimentul transmis live. Avem mai jos detalii despre oferă şi sursa live stream-ului.

Posibil ca la acest eveniment să fie prezentate şi alte produse hardware, precum un nou Samsung Galaxy Watch şi acea boxă cu Bixby. Apoi există teoria exclusivităţii lui Fortnite pe Galaxy Note 9 pentru o lună, deci e posibil să vedem un demo şi de acest tip. Pentru a sări peste complicaţii, o să vă oferim şi datele evenimentului. Se poate viziona online pe Samsung.com, începând cu ora 18:00.

Evenimentul are loc la Brooklyn Barclays Center şi sunt sigur că va fi transmis şi pe pagina oficială de Facebook şi YouTube a celor de la Samsung. Contul oficial de Twitter Samsung va acoperi de asemenea informaţiile de la eveniment. Pentru a viziona live stream-ul aveţi nevoie de cea mai nouă versiune de Chrome, Edge sau Firefox, de ce nu chiar Safari. Samsung Galaxy Note 9 este aşteptat să vină cu un stylus de nouă generaţie, cu Bluetooth şi baterie dar şi rol de telecomandă, plus o cameră duală cu stabilizare optică pentru ambii senzori şi diafragma variabilă, dar şi o baterie mai generoasă de 4.000 mAh.

Cumva mă simt mai curios legat de software decât de hardware la această lansare, mai ales de softul lui S Pen.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×