Cel mai rotunjit telefon din lume? Acest telefon Vivo "Waterdrop" ar putea stabili recorduri

2.590 ori
<b>Cel mai rotunjit telefon din lume? Acest telefon Vivo "Waterdrop" ar putea stabili recorduri</b>Pe vremea când ideea de ecran curbat pe un smartphone abia începea să prindă apăruseră câteva concepte de telefoane pe care ne plăcea să le poreclim "piatră de râu". Erau rotunjite pe toate părţile şi inspirate de un brevet Apple mai vechi

Pe vremea când ideea de ecran curbat pe un smartphone abia începea să prindă apăruseră câteva concepte de telefoane pe care ne plăcea să le poreclim "piatră de râu". Erau rotunjite pe toate părţile şi inspirate de un brevet Apple mai vechi, cu un ecran care începea în faţă şi continua şi pe margini şi în spate. Acum acea idee revine odată cu apariţia unor imagini scăpate cu un telefon Vivo nelansat încă, cunoscut drept "The Waterdrop".

VIVO

Sursa este prolifcul zvonac Ice Universe, care a postat pe Twitter aceste imagini şi vine cu câteva completări. Cu această ocazie aflăm că handsetul va "schimba percepţia din trecut a oamenilor asupra smartphone-urilor". Ce e drept imaginile sunt destul de misterioase şi lasă să se vadă doar spatele şi profilul nou venitului.

VIVO

Ice Universe mai scrie că designul acestui telefon este inspirat de detectoarele cosmice din cartea SF "The Three Body Problem". În carte acele detectoare erau numite "Waterdrops". Imaginați-vă un soi de virgulă sau cometă din Liquidmetal și prindeți ideea. Acest smartphone ar putea veni fără buton Power, fără butoane de volum şi fără nici un fel de decupaj, despicătură sau port. Sursa scrie că acest produs este "Coming Soon", deci ar putea chiar debuta la MWC 2019 în Barcelona luna viitoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×