Huawei Mate 20 Pro va avea baterie de 4200 mAh cu încărcare rapidă și deblocare vocală Voice ID

2.608 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro va avea baterie de 4200 mAh cu încărcare rapidă și deblocare vocală Voice ID</b>În apropierea lansării programată pentru data de 16 octombrie iată că smartphone-urile Huawei Mate 20 și Huawei Mate 20 Pro primesc noi leak-uri, material de pe urma cărora aflăm detalii interesante despre cele două dispozitive care vor

Înaintea lansării duo-ului Mate 20 și Mate 20 Pro programat pentru data de 16 octombrie iată că astăzi avem parte de o mega-scăpare sub forma a unor imagini preluate dintr-o prezentare privată organizată de către Huawei. Aflăm pe această cale detalii importante despre cele două dispozitive precum capacitatea bateriilor, variantele de stocare, capacitatea RAM și metodele de autentificare puse la dispoziție.

Huawei Mate 20

Un prim detaliu pe care îl aflăm despre Huawei Mate 20 Pro este acela că telefonul va oferi un sistem de autentificare facială 3D mult mai rapid decât soluția Apple Face ID, fiind menționată aici deblocarea într-un timp de sub 500 milisecunde în vreme ce unui iPhone X îi ia o secundă pentru deblocare. Acest model va avea și baterie de 4200 mAh, 6 GB RAM, 128 GB de stocare și certificare IP67.

Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 pe de altă parte nu va aduce deblocare facială, pe lista sa de dotări aflându-se o baterie de 4000 mAh, 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash și certificare IP53. Trecem acum la capitolul dotări comune unde avem parte de tehnologia de încărcare rapidă SuperCharge 2.0 care promite încărcarea de la 0 la 70% într-un interval de doar 30 minute.

Telefoanele oferă și o cameră frontală de 24 megapixeli pentru captura selfie, iar în spate vom regăsi o cameră triplă unde unul dintre senzori va opta pentru lentile wide. Printre alte metode de autentificare vom avea și scannerul de amprente, respectiv tehnologia Voice ID pentru deblocare vocală - aceasta fiind capabilă să distingă vocea posesorului chiar și în zone aglomerate.

Nu în ultimul rând aflăm că telefoanele vor oferi suport pentru extinderea spațiului de stocare, dar nu prin intermediul unui microSD, ci printr-un nou format de card numit nanoSD. Potrivit sursei din spatele acestor imagini, prețul lui Mate 20 va fi de 840 dolari în Israel, în vreme ce Mate 20 Pro va costa 1115 dolari aici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×