OnePlus 6T are capacitatea bateriei dezvăluită; Avem parte de o creștere față de OnePlus 6

1.744 ori
<b>OnePlus 6T are capacitatea bateriei dezvăluită; Avem parte de o creștere față de OnePlus 6</b>Prin intermediul unei fotografii postate pe platforma de socializare Weibo avem astăzi ocazia să aflăm care este capacitatea bateriei lui OnePlus 6T, flagship de toamnă pe care îl așteptăm lansat luna viitoare. Potrivit datelor dezvăluite

Încetul cu încetul aflăm și detalii mai interesante despre flagship-ul OnePlus 6T, terminal pe care compania chineză îl va lansa pe piață la mijlocul lunii viitoare. Astfel la scurt timp de la apariția telefonului într-o galerie generoasă de randări, vedem astăzi o fotografie a bateriei ce a fost postată pe platforma de socializare Weibo, material care ne confirmă capacitatea bateriei de la interior.

Baterie OnePlus 6t

După cum vedeți, OnePlus aduce în cazul de față o unitate de 3700 mAh - creșterea de la bateria de 3300 mAh regăsită pe OnePlus 6 fiind una notabilă. Vom avea parte în continuare de tehnologia de încărcare rapidă aici și poate de această dată compania ne va oferi și suport pentru tehnologia de încărcare wireless, acesta fiind un trend actual printre flagship-urile de pe piață.

Pe seama leak-ului de ieri seară am aflat că telefonul va avea un ecran Optic AMOLED cu rezoluție FHD+, un procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM și 256 GB de stocare flash în varianta de top. În ciuda zvonurilor care vedeau telefonul cu o cameră triplă în spate, nu va fi vorba despre o asemenea dotare, smartphone-ul cel nou optând tot pentru un modul dual. Așteptăm lansarea de pe 17 octombrie pentru a ne convinge dacă prețurile cresc sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×