Huawei Mate 20 Pro apare iarăşi într-o sumedenie de imagini cu huse; Vedem şi un încărcător wireless şi un card microSD proprietar

1.345 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro apare iarăşi într-o sumedenie de imagini cu huse; Vedem şi un încărcător wireless şi un card microSD proprietar</b>Cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul oficial, phablet-ul Huawei Mate 20 Pro își face apariția în noi randări, de această dată fiind vorba despre imagini care au rolul de a prezenta huse destinate dispozitivului. Încă o dată remarcăm

Huawei Mate 20 şi Mate 20 Pro au tot scăpat în ultima vreme, primind şi unele teasere oficiale de la Huawei în această săptămână. Iată acum că revenim la stadiul de scăpări, fiind publicate de către XDA Developers o sumedenie de imagini cu huse ale lui Mate 20 Pro, împreună cu imagini cu accesorii speciale pentru terminal. Hai să vedem ce deducem din ele.

Huawei Mate 20 Pro

Vă reamintesc că aceste telefoane vor fi prezentate oficial pe 16 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat la Londra. Ce e drept nu aflăm prea multe noutăţi despre terminale din aceste scăpări de huse, fiind mare reconfirmat designul pătrăţos al camerei, cu tot cu cei 3 senzori incluşi. Mate 20 Pro îşi păstrează şi bretonul cel lat şi pe lângă husele protectoare clasice are şi una cu un decupaj Smart View în faţă.

Huawei Mate 20 Pro

Avem şi o husă flip, cu suport pentru proptirea telefonului la o înclinare ideală pentru vizionarea video. Cele mai noi zvonuri afirmă că în spate vom găsi o cameră triplă, cu senzori de 40 MP + 20 MP (alb negru) şi 8 MP (cu obiectiv telephoto). Recent am aflat şi despre câteva funcţii interesante, precum Bokeh la filmare, AI Zoom şi un mod de utilizare sub apă.

Huawei Mate 20 Pro

Cât despre celelalte accesorii, apare şi un încărcător wireless de generaţie nouă, care vine cu port USB Type-C, output de 15W şi standard Qi. Poate detecta şi obiectele străine puse pe el şi împiedică probleme de conductivitate cauzată de chei, monede sau cartele folosite pentru intrat în clădiri. Ultima apariţie este cea a unui aşa numit "NM Card".

Huawei Mate 20 Pro

Pare să fie o variantă proprietară de memorie externă, un fel de card microSD de 128 GB, cu viteză de transfer de 90 MB/s, ideală pentru captura 4K. E oare timpul şi locul ca Huawei să facă precum Sony care avea carduri Memory Stick Pro Duo pe Xperia-uri?

Huawei Mate 20 Pro

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×