Huawei Mate 20X cu stylus la pachet? Asta pare a sugera o fotografie proaspăt ajunsă pe web

951 ori
<b>Huawei Mate 20X cu stylus la pachet? Asta pare a sugera o fotografie proaspăt ajunsă pe web</b>Un al 3-lea smartphone din seria Mate 20 ce va debuta mâine este și Huawei Mate 20X, terminal pe care l-am văzut în această dimineață într-o serie de presupuse fotografii reale. Acum apare o nouă imagine, material care scoate la iveală

Cei de la Huawei ne pregătesc un eveniment grandios pentru mâine, zi în care vor anunța 3 sau poate chiar 4 noi smartphone-uri din seria Mate, printre acestea numărându-se și Mate 20X. Telefonul de față este unul foarte interesant, mai ales prin prisma faptului că a apărut abia de curând în leak-uri și asta abia după ce Huawei i-a confirmat existența prin intermediul unui teaser oficial postat pe Twitter.

Huawei Mate 20X

După ce am văzut câteva fotografii cu terminalul în această dimineață, iată că acum pe seară dispozitivul își mai face încă o dată apariția în imagini. Totuși, materialele reușesc să dezvăluie ceva ce anterior nu vedeam și anume un stylus plasat chiar lângă handset în ceea ce pare a fi un magazin. 

La prima vedere, stylus-ul pare a fi mult prea mare pentru a fi inclus într-un locaș dedicat în telefon precum se întâmplă pe seria Note a celor de la Samsung, semn că am putea primi aici doar suportul pentru interacțiune cu un asemenea accesoriu. Chiar și așa, implementarea funcției de față va fi puternic apreciată de către consumatori, asta în situația în care în afară de seria Note nu mai au alternative pe piață.

Așteptăm cu mare interes lansarea de mâine și după cum am aflat în urmă cu doar câteva ore, acest telefon va avea un ecran uriaș de 7.2 inch!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×