Nokia 7.1 Plus primeşte teasere înaintea lansării de mâine; Avem şi randări proaspete

1.231 ori
<b>Nokia 7.1 Plus primeşte teasere înaintea lansării de mâine; Avem şi randări proaspete</b>Mâine pe data de 16 octombrie nu doar Huawei are în plan să lanseze noi produse, ci și Nokia care pregătește un eveniment în China. Acolo este așteptat Nokia X7 a.k.a Nokia 7.1 Plus - telefon pe care îl putem vedea astăzi într-o serie de

În ultima lună a debutat Nokia 7.1, primul telefon Nokia cu ecran cu suport HDR și 4 camere, iar acum ne pregătim de varianta sa mai mare, Nokia 7.1 Plus. Terminalul a avut câteva scăpări până acum, fiind cunoscut şi ca Nokia X7 în China. Ei bine, cele mai noi teasere confirmă o lansare chiar mâine, pe 16 octombrie.

Nokia 7.1 Plus

Evident lansarea aceea are loc în China pentru început, dar disponibilitatea globală va urma la puţin timp după. Designul ar trebui să fie în mare la fel cu al modelului Nokia 7.1, doar că mai mare ca format. În faţă găsim un ecran de 6.18 inch cu breton, iar la interior un procesor mai rapid Snapdragon 710. Primim şi o baterie de 3500 mAh şi o cameră duală de 12 MP + 13 MP în spate.

Nokia 7.1 Plus

Pentru selfie avem o cameră de 20 MP inclusă în "breton". Judecând după scăpările care însoţesc teaserele, telefonul va sosi pe o nuanţă mov, nouă pentru lineup-ul HMD Global pe anul curent. Observăm şi că ecranul are muchii înguste, în spate avem un scanner de amprente, iar jackul audio este nevătămat. Scăparea lui Nokia 7.1 Plus menţionează şi dimensiunile: 154.8 x 75.76 x 7.97 mm, plus o greutate de 178 de grame.

Există şi 6 GB RAM la bord, 128 GB stocare, iar preţul vehiculat pentru piaţa din China este de 390 de dolari. Posibil să avem parte şi aici de un ecran HDR şi mă intrigă faptul că nu primim două camere frontale ca pe Nokia 7.1. Rămâne de văzut totuşi, pentru că nimic nu e bătut în cuie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×