Huawei Mate 30 are încă o scăpare hands-on, furând din hype-ul lui Samsung Galaxy Note 10

1.945 ori
<b>Huawei Mate 30 are încă o scăpare hands-on, furând din hype-ul lui Samsung Galaxy Note 10</b>Huawei Mate a avut o mega scăpare în această săptămână, una care a dezvăluit un design de cameră circular până la urmă. Acum vine şi o fotografie hands-on cu telefonul, fix în ziua când s-a lansat Galaxy Note 10, parcă dorind să îi fure din hype.

Huawei Mate a avut o mega scăpare în această săptămână, una care a dezvăluit un design de cameră circular până la urmă. Acum vine şi o fotografie hands-on cu telefonul, fix în ziua când s-a lansat Galaxy Note 10, parcă dorind să îi fure din hype.

Observăm că acest Mate 30 sau Mate 30 Pro este pus într-o husă specială care îi ascunde trăsăturile de design, dar lasă să se vadă muchii foarte subţiri şi curbate. Parcă e un telefon mai rotunjit decât cel pătrăţos din randările de acum 2 zile, poate fi însă și o iluzie optică asta, deoarece unghiul din care a fost fotografiat este unul diferit. În imagine se întrevede și un breton, ceea ce confirmă scăpările precedente.

Observăm că acest Mate 30 sau Mate 30 Pro este pus într-o husă specială care îi ascunde trăsăturile de design,...

Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro ar trebui să aibă 3 camere in spate aparent şi nu 4, conform scăpării recente. Asta deşi mai apăreau încă două elemente ciudate dorsale, unde s-ar mai putea ascunde un senzor, cel ToF. Mate 30 Pro va avea şi un ecran ceva mai plat faţă de Mate 30, care va fi mai rotunjit. În breton se va ascunde probabil o versiune evoluată de mecanism IR, pentru o identificare facială la nivel cu Face ID de la Apple, sau chiar peste. Nici Mate 20 Pro nu era rău deloc la acest capitol si nici la Bokeh. 

Din ce am înţeles Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro ar trebui să debuteze fie luna viitoare, fie în octombrie. Vor inaugura procesorul Kirin 985, EMUI 10 cu Android Q şi vor avea şi variante 5G, eventual vedem şi un Mate 30X. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×