Samsung Galaxy Note 10 Pro ar putea oferi încărcare rapidă la 25W sau peste acest nivel (Zvon)

1.256 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Pro ar putea oferi încărcare rapidă la 25W sau peste acest nivel (Zvon)</b>O situație destul de neobișnuită a fost remarcată în ultimele luni la portofoliul de smartphone-uri Samsung, astfel că cei care au plătit peste o mie de euro chiar pentru un flagship din noua serie Galaxy S10 au primit suport

O situație destul de neobișnuită a fost remarcată în ultimele luni la portofoliul de smartphone-uri Samsung, astfel că cei care au plătit peste o mie de euro chiar pentru un flagship din noua serie Galaxy S10 au primit suport doar pentru încărcare rapidă la 15W în vreme ce telefoane mid-range precum Galaxy A70 se bucură de încărcare mult mai rapidă la 25W. Nu înțelegem care a fost gândirea Samsung în această privință, dar se pare că pe viitor și flagship-urile vor beneficia de o alimentare mai rapidă.

Din partea leaker-ului Ice Universe aflăm că varianta Pro de Galaxy Note 10 va fi cea care va oferi încărcare mai rapidă de 25W, semn că modelul standard nu va avea parte totuși de asemenea caracteristici. Un alt detaliu dezvăluit este acela că în ecranul lui Galaxy Note 10 va exista un singur decupaj bulină pentru găzduirea senzorului selfie. 

De asemenea mai aflăm și că spatele phablet-ului va suferi o schimbare majoră, declarație ce ne poate indica fie un finisaj diferit pentru acest panou, fie un setup diferit pentru camera foto. Din câte am aflat pe seama leak-urilor ajunse până acum online, seria Note 10 va include modelele Note 10 4G, Note 10 5G, Note 10 Pro 4G, respectiv Note 10 Pro 5G. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×