Huawei Mate 30 Pro se afișează cu două elemente misterioase pe partea dorsală ce lasă loc de speculații

4.507 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro se afișează cu două elemente misterioase pe partea dorsală ce lasă loc de speculații</b>Azi cu atât mai mult, deoarece aceștia au publicat nilte randări care par realiste privind viitorul design al lui Huawei Mate 30 Pro, telefon despre care din câte îmi amintesc, am avut doar leak-uri legat de partea frontală, în speță, protecții de ecran.

Slashleaks s-a dovedit în timp a fi o sursă excelentă pentru site-urile tech privind scăpările de informații și chiar dacă nu le nimeresc mereu, mai tot timpul avem prin ei conţinut interesant pe care vi-l putem prezenta. Azi cu atât mai mult, deoarece aceștia au publicat nişte randări ce par a fi mai mult decât realiste despre Huawei Mate 30 Pro - telefon despre care (din câte îmi amintesc), am avut doar leak-uri legat de partea frontală, în speță, protecții de ecran.

Scăparea de astăzi are ca sursă un producător de huse care a integrat în materialul publicitar telefonul în mod foarte detaliat. Atât de detaliat, încât rămân surprins de două elemente dorsale ale lui, ce nu și-au găsit loc încă pe terminalele Huawei de până acum (sper să nu mă înșel).

Huawei Mate 30 Pro

Este vorba de acel grilaj - parcă de speaker - și punctul negru de lângă, care ar putea fi senzor TOF sau Laserul pentru autofocus. Există posibilitatea de altfel să fie doar un simplu microfon, dar nu văd unde altundeva ar fi putut ascunde Huawei soluția de autofocus pentru cameră. 

Huawei Mate 30 Pro

Cât despre acel grilaj din margine, în partea spate, cea mai logică explicaţie ar fi că e vorba de un difuzor, asta pentru a asigura acustica stereo, deși din ce văd în partea frontală, ar fi destul spațiu pentru un speaker deasupra camerei selfie și a ansamblului face unlock.

Huawei Mate 30 Pro

O altă variantă ar fi să avem pe telefon în acel spațiu un microfon ultra-performant ce va putea rezista la șuieratul vântului dar și să ofere o calitate extraordinară de înregistrare a sunetului în cazul filmării.

Imaginile cu Huawei Mate 30 Pro mai dezvăluie că telefonul va veni cu un breton fix ca versiunea de anul trecut și că vom avea IR, dar nu vom avea jack dedicat căștilor. Telefonul se va lansa probabil cu Android pentru Europa, dar va avea mai mult ca sigur şi o versiune de Forked Android pentru China, cu soluții software proprietare Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×