Huawei Mate 30/Mate 30 Pro primește un concept credibil, cu 4 sau 5 camere foto în spate

2.932 ori
<b>Huawei Mate 30/Mate 30 Pro primește un concept credibil, cu 4 sau 5 camere foto în spate</b>Exact cum Galaxy Note 10 a scăpat de multe ori chiar dinainte să apăra Galaxy S10, la fel și Huawei Mate 30 Pro a început scăpările înainte de Huawei P30 Pro. Acum avem și un concept pentru device, realizat

Exact cum Galaxy Note 10 a scăpat de multe ori chiar dinainte să apăra Galaxy S10, la fel și Huawei Mate 30 Pro a început scăpările înainte de Huawei P30 Pro. Acum avem și un concept pentru device, realizat de Concept Creator, cu câteva alegeri curajoase. Mate 30 Pro e așteptat în toamnă, ca succesor pentru Huawei Mate 20 Pro care ar trebui să păstreze formatul pătrat al camerei principale.

Concept Huawei Mate 30 Pro

Avem parte de un ecran curbat pe margini, cu diagonală de 6.5 sau 6.7 inch (OLED), iar în ecran este integrat atât cititorul de amprente, cât și difuzorul pentru convorbiri. Ecranul are muchii foarte înguste și breton picătură, iar la interiorul telefonului ar trebui să se afle un procesor Kirin 985 și 6, 8 sau 12 GB RAM. Circulă și zvonuri că ar fi un Kirin 990 de fapt.

Concept Huawei Mate 30 Pro

Toate butoanele se află în partea dreaptă, iar Concept Creator a pus chiar și jack audio pe device, cam improbabil ce e drept. Cât despre camere, setup-ul este asimetric și include 4 senzori la prima vedere, plus un bliț LED, dar și un mecanism fie pentru telemetru laser, fie un senzor Time of Flight. Se remarcă și o cameră pătrată asociată zoom-ului optic impresionant, probabil 5X.

Designerul menționează și nuanțe de culoare, precum alb/albastru, mov/roșu și o combinație de verde cu albastru. Este și un Mate 30 Pro negru prezentat. Totul e doar un concept, deci nu tragem prea multe concluzii deocamdată. Mă aștept și la o baterie mai generoasă (4200/4300+ mAh) și la o versiune 5G pentru device.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×