Huawei Mate 30 Lite așteptat cu procesor Kirin 810 și 4 camere foto în spate; Vedem o presupusă schiță a sa

1.000 ori
<b>Huawei Mate 30 Lite așteptat cu procesor Kirin 810 și 4 camere foto în spate; Vedem o presupusă schiță a sa</b>Deși recent aflam că Huawei Mate 30 Lite ar putea adopta design-ul lui Maimang 8 (telefon lansat doar pe piața din China), iată că astăzi lucrurile se schimbă odată cu apariția unei schițe în online. Înainte de toate trebuie spus

Deși recent aflamHuawei Mate 30 Lite ar putea adopta design-ul lui Maimang 8 (telefon lansat doar pe piața din China), iată că astăzi lucrurile se schimbă odată cu apariția unei schițe în online. Înainte de toate trebuie spus că autenticitatea acesteia nu a fost confirmată astfel că tratăm totul cu o doză de precauție, cel puțin până la apariția de noi leak-uri similare.

Huawei Mate 30 Lite

Ce vedem aici este un smartphone cu multe camere foto la pachet, 4 senzori fiind integrați sub forma unui modul pătrat în spate și unul într-un decupaj bulină în ecran. Tot în spate mai avem și bliț-ul LED chiar lângă camera foto, iar mai jos se remarcă scanner-ul de amprente fizic.

Aflăm că telefonul va sosi cu procesor octa-core Kirin 810la pachet (dual-core 2.27 GHz + hexa-core 1.88 GHz), 6 sau 8 GB RAM și cu 128 GB de stocare flash. Ar avea ecran IPS LCD de 6.4 inch cu rezoluție FHD+ și apropo de camera selfie, aceasta are o rezoluție de 24 mpx. La interior se pregătește integrarea unei baterii de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 20W. 

Schița de mai sus pare a sugera și prezența unui jack audio în zona inferioară. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×