Huawei P30 Pro apare în cele mai credibile imagini de până acum; Are 3 camere în spate, zoom 10x şi breton mai mic

4.133 ori
<b>Huawei P30 Pro apare în cele mai credibile imagini de până acum; Are 3 camere în spate, zoom 10x şi breton mai mic</b>Huawei P30 Pro a scăpat recent în presupuse fotografii hands-on, cu o nuanţă interesantă şi 3 camere în spate. Fotografiile fuseseră făcute în culisele MWC 2019 şi prezentau un telefon cu dimensiuni similare cu P20 Pro. Acum vine o serie nouă şi amplă..

Huawei P30 Pro a scăpat recent în presupuse fotografii hands-on, cu o nuanţă interesantă şi 3 camere în spate. Fotografiile fuseseră făcute în culisele MWC 2019 şi prezentau un telefon cu dimensiuni similare cu P20 Pro. Acum vine o serie nouă şi amplă de randări pentru acelaşi Huawei P30 Pro, care apar mulţumită celor de la winfuture.de.

De la această sursă aflăm că va există şi o versiune de P30 Pro 5G, care va apărea ulterior. Trecând totuşi la analiza randărilor, telefonul are un breton foarte îngust, tip "picătură", dar parcă şi mai mic decât pe OnePlus 6T. Are şi muchii foarte înguste pentru ecran, dar tot păstrează un pic de "bărbie". În spate se află o cameră triplă, orientată vertical şi cu cei 3 senzori în acelaşi modul, nu unul separat ca la Huawei P20 Pro.

Huawei P30 Pro

Avem şi bliţ LED lângă şi ceea ce pare a fi un telemetru şi încă un senzor extra, poate unul 3D Time of Flight. Nuanţele noi de bleu-mov sunt în degrade şi vedem şi o versiune pe care eu aş numi-o "Acvamarin", degrade de la verde la albastru. Aflăm şi că terminalul va avea o optică specială, care îi aduce zoom 10x. Nu e foarte clar dacă e vorba de zoom 10x hibrid, lossless sau dacă e fix tehnologia de la Oppo împrumutată de Huawei.

Huawei P30

Se discută despre deschideri ale diafragmei între F/1.6 şi F/3.4, iar lungimea focală a întregului sistem este de la 16 la 125 de milimetri. A se observa că în unele randări bliţul şi telemetrul se află sub cameră şi în altele lângă. Posibil ca aceasta să fie diferenţa între P30 şi P30 Pro. Cei 3 senzori foto din spate includ unul principal, unul cu obiectiv ultra wide şi unul pentru zoom. În faţă, în acel breton se află un sistem de recunoaştere facială pe bază de laser şi cartografiere 3D.

P30 Pro ar fi puţin mai mic decât Mate 20 Pro, care avea display de 6.4 inch. Va folosi un procesor Kirin 980 şi îl aşteptăm pe 26 martie la Paris. În continuare aşteptăm să aflăm diferenţe mai clare între P30 şi P30 Pro, deşi mai nou se zvoneşte că şi P30 are tot camera triplă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×