Huawei Mate 8 apare în noi imagini; vedem și un scurt material video cu noul phablet pregătit de chinezi

636 ori
<b>Huawei Mate 8 apare în noi imagini; vedem și un scurt material video cu noul phablet pregătit de chinezi</b>Printre cele mai populare phablet-uri ale anului trecut se număra și modelul Huawei Mate 7, device ce &icirc;n cur&acirc;nd va primi un succesor la fel de bine dotat din punct de vedere hardware. Este vorba despre Mate 8, model ce astăzi &icirc;și...

Printre cele mai populare phablet-uri ale anului trecut se număra și modelul Huawei Mate 7, device ce în curând va primi un succesor la fel de bine dotat din punct de vedere hardware. Este vorba despre Mate 8, model ce astăzi își face apariția în noi fotografii, dar și într-un scurt material video.

În cele câteva secunde din clip, remarcăm carcasa uni-body a terminalului realizată aproape în întregime din metal. Totodată, vedem că scanner-ul de amprente este acum rotund, și nu pătrățos ca pe varianta din 2014. Ca dotări hardware, ne așteptăm la un procesor HiSilicon Kirin 950, la o baterie de 4.100 mAH și la o cameră foto principală de 20.7 megapixeli.

Huawei Mate 8

Phablet-ul ar putea sosi în două versiuni, una dintre acestea oferind un panou Quad HD + 4 GB RAM, și o alta cu 3 GB RAM și display cu rezoluție Full HD. Potrivit ultimelor zvonuri, compania chineză va dezvălui smartphone-ul Mate 8 pe data de 26 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×