Huawei Mate 8 fotografiat îndeaproape, apare cu branding China Mobile

718 ori
<b>Huawei Mate 8 fotografiat îndeaproape, apare cu branding China Mobile</b>Am fi crezut că odată cu chipsetul HiSilicon Kirin 950 va fi anunţat şi Mate 8 cu puţin timp &icirc;n urmă, dar se pare că nu a fost aşa. Debutul sau a fost păstrat pentru finalul acestei luni, dar p&acirc;nă atunci putem admira handsetul...

Am fi crezut că odată cu chipsetul HiSilicon Kirin 950 va fi anunţat şi Mate 8 cu puţin timp în urmă, dar se pare că nu a fost aşa. Debutul sau a fost păstrat pentru finalul acestei luni, dar până atunci putem admira handsetul în imaginile hands on de mai jos.

Terminalul va fi primul care vine cu chipsetul cel nou de la Huawei, inaugurând acest procesor care se poate bate de la egal cu Snapdragon 820. Remarcăm aici un corp metalic unibody mat, o cameră cu lentila ce reflectă în mod interesant lumină, blitz dual LED şi scanner de amprente sub camera. Observăm şi un logo China Mobile şi faptul că spatele lui Mate 8 e uşor curbat.

Acest telefon ar urma să vină cu o cameră de 16 megapixeli în spate şi un senzor frontal de 8 MP. La bord s-ar mai afla şi un display Full HD de 6 inch, 4 GB RAM, GPU Mali T880 şi Android 6.0 Marhsmallow va fi preinstalat, cu EMUI aplicat peste. E interesantă insistenta celor de la Huawei de a păstra rezoluţii Full HD pe terminalele lor şi a nu trece la Quad HD că nou standard pe flagshipuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×