NVIDIA dezvăluie tableta SHIELD K1; device cu display Full HD de 8 inch și preț de 200 dolari

1.478 ori
<b>NVIDIA dezvăluie tableta SHIELD K1; device cu display Full HD de 8 inch și preț de 200 dolari</b>&Icirc;n lumea producătorilor de tablete destinate &icirc;n special gaming-ului, se află și cei de la NVIDIA, companie ce astăzi anunță un succesor pentru modelul SHIELD de anul trecut. Noul device se numește SHIELD K1 și aduce un pachet hardware...

În lumea producătorilor de tablete destinate în special gaming-ului, se află și cei de la NVIDIA, companie ce astăzi anunță un succesor pentru modelul SHIELD de anul trecut. Noul device se numește SHIELD K1 și aduce un pachet hardware similar cu cel întâlnit pe versiunea anterioară.

Avem parte de un display Full HD de 8 inch, de un procesor quad-core Nvidia Tegra K1, dar și de 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, difuzoare stereo frontale, și două camere foto de 5 megapixeli. Aceasta rulează din fabrică Android Lollipop cu promisiunea că update-ul la Marshmallow vine în câteva luni.

Spre deosebire de versiunea anterioară, Nvidia Shield K1 nu vine la pachet cu stylus, încărcător sau cablu microUSB, aceste accesorii având un preț cuprins între 20-60 dolari (controller - 60 dolari, husă - 40 dolari, stylus - 20 dolari, încărcător - 30 dolari). Prețul de pornire pentru noua tabletă este de 199 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×