Vivo Xplay 6 apare în fotografii reale; aduce o cameră duală la pachet și procesorul SD821

648 ori
<b>Vivo Xplay 6 apare în fotografii reale; aduce o cameră duală la pachet și procesorul SD821</b>Cu toate că atenția ne este îndreptată mai degrabă către lansarea smartphone-urilor Vivo X9 și Vivo X9 Plus, nu putem să nu remarcăm faptul că pe web tocami ce și-au făcut apariția o serie de fotografii reale în care ne este prezentat modelul XPlay 6

În vreme ce așteptăm debutul smartphone-urilor Vivo X9 și X9 Plus programat pentru data de 16 noiembrie, iată că pe web ajung imagini reale cu un alt terminal pregătit de către compania chineză. Este vorba despre Vivo Xplay 6, un flagship cu dotări de ultimă oră ce ne va oferi la pachet și o cameră duală promițătoare. Urmând exemplul predecesorului său și acesta urmează a adopta un display cu margini curbate.

Vivo Xplay 6

Vom avea la bord un display cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, un chip grafic Adreno 530 și 6 GB memorie RAM. Spațiul de stocare se ridică la 128 GB, iar la pachet mai regăsim și o baterie generoasă de 4000 mAh care cel mai probabil va fi însoțită de către o tehnologie de încărcare rapidă.

Vivo Xplay 6

Android 6.0 Marshmallow alături de interfața Funtouch OS 3.0 se va afla la pachet, iar după cum puteți vedea avem parte de un design metalic ce implică un setup similar al antenelor cu cele de pe modele precum iPhone 7, Vernee Mars și Meizu Pro 6. De asemenea, acest Vivo Xplay 6 ne va aduce și un scanner de amprente. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×