Huawei Mate 7 Plus / Mate 8 apare în noi fotografii ce dezvăluie o nouă amplasare pentru senzorul de amprente

1.140 ori
<b>Huawei Mate 7 Plus / Mate 8 apare în noi fotografii ce dezvăluie o nouă amplasare pentru senzorul de amprente</b>Ne apropiem cu pași repezi de IFA 2015, t&acirc;rg de tehnologie &icirc;n cadrul căruia și compania chineză Huawei va lansa o serie de device-uri. Printre acestea se vehiculează și prezența lui Mate 7 Plus, sau al lui Mate 8, fără a fi destule...

Ne apropiem cu pași repezi de IFA 2015, târg de tehnologie în cadrul căruia și compania chineză Huawei va lansa o serie de device-uri. Printre acestea se vehiculează și prezența lui Mate 7 Plus, sau al lui Mate 8, fără a fi destule informații care să tindă către un smartphone sau altul cu certitudine.

Din câte se poate remarca în fotografia de mai sus, spatele noului phablet din gama Mate a suferit o mică schimbare, aceasta fiind reprezentată de un element ce cuprinde senzorul camerei foto și scanner-ul de amprente.

Huawei Mate 7 Plus / Mate 8 apare în noi fotografii ce dezvăluie o nouă amplasare pentru senzorul de amprente

Potrivit scăpărilor anterioare, Mate 8 / Mate 7 Plus, va sosi cu display Quad HD de 6 inch, procesor HiSilicon Kirin 950, 3 GB sau 4 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu de stocare intern. O cameră foto de 20.7 megapixeli și un senzor selfie de 8 mpx se vor afla la posturi. Aparent, telefonul va sosi cu o baterie de 4.500 mAH.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×