Huawei Mate 9 este fotografiat într-o carcasă de protecție; camera foto duală este vizibilă totuși

1.167 ori
<b>Huawei Mate 9 este fotografiat într-o carcasă de protecție; camera foto duală este vizibilă totuși</b>La doar câteva ore de la articolul în care vă informam că cei de la Huawei au început distribuirea invitațiilor de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 3 noiembrie și unde este așteptat debutul lui Mate 9, iată că pe web ajunge și o fotogra

În urmă cu doar câteva ore vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că Huawei tocmai ce a început distribuirea invitațiilor pentru un eveniment programat pe 3 noiembrie - conferință unde cel mai probabil va fi lansat phablet-ul Mate 9. Acum vedem și o fotografie reală cu produsul al cărui design este protejat de către o carcasă specială. Camera foto duală este la vedere totuși, și lângă observăm scanner-ul de amprente și bliț-ul LED.

Huawei Mate 9

Spre deosebire de randările de ieri ce ne indicau și prezența unui telemetru laser pentru focalizare, această variantă prototip a phablet-ului Huawei Mate 9 nu aduce o asemenea dotare. Se așteaptă ca acest modul dual să fie compus din 2 senzori de 20 megapixeli (unul monocrom, și altul color), ce vor oferi funcții similare precum cele întâlnite în cazul smartphone-urilor Huawei P9 și Huawei P9 Plus.

Vom putea astfel realiza fotografii alb-negru inedite, dar și modifica punctul de focus chiar și după fotografierea subiectului. Alte dotări pe care le vom primi la pachet sunt reprezentate de către procesorul octa-core HiSilicon Kirin 960, de către un chip de 4 sau 6 GB memorie RAM și de un display de 6 inch cu rezoluție Full HD. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×