Huawei Mate 9 primeşte două noi variante de culoare: albastru "topaz" şi roşu "agata"

2.080 ori
<b>Huawei Mate 9 primeşte două noi variante de culoare: albastru "topaz" şi roşu "agata"</b>Ce altă modalitate mai bună de a da refresh unui smartphone decât anunțarea unor noi variante de culoare. Fix asta se întâmplă acum cu Huawei Mate 9, phablet ce va fi disponibil curând atât pe albastru, cât și pe roșu, nuanțe ce la prima vedere arată

O modalitate bună de a revitaliza un telefon care are câteva luni de vânzare în spate este lansarea sa într-o nouă varianta de culoare. Asta se întâmplă cu Huawei Mate 9, care debuta la final de 2016 şi ajungea în SUA cu Alexa la începutul acestui an. Acum primeşte 2 noi variante de culoare.

E vorba despre albastru "topaz" şi roşu "agata", dar înainte să vă bucuraţi prea tare, aflaţi că ele vor sosi întâi în China. La debut phablet-ul cu procesor Kirin 960 venea pe argintiu, gri, alb, auriu şi "Mocha". Variante roşii şi albastre au apărut şi pentru Huawei P9 după lansare, deci Huawei urmează o strategie clasică. Doar varianta cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare primeşte noul colorat, nu şi cea cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Huawei are o conferinţă programată pentru 26 mai, acolo unde va prezenta modelele Huawei Nova 2 şi ar putea anunţa disponibilitatea noilor nuanţe de Mate 9 şi în alte ţări. Terminalul a primit recenzie de la noi în februarie şi acum având în spate şi experienţa lui Huawei P10 Plus şi P10, pot spune că Mate 9 se poate duela cu ele la câteva capitole, deci rămâne un smartphone atractiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×