Huawei Mate 10 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Marcel"

1.635 ori
<b>Huawei Mate 10 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Marcel"</b>Putem spune că sfârșitul acestui an ne mai rezervă lansarea a 3 phablet-uri mult așteptate, acestea fiind LG V30, iPhone 7s Plus, dar și Huawei Mate 10. Acesta din urmă se va lansa și cel mai târziu, mai precis pe data de 10 octombrie într-un eveniment

De curând Huawei ne-a oferit un"sneak peak" asupra design-ului pe care phablet-ul Mate 10 îl va purta, fiind vorba despre un terminal programat pentru debut în octombrie. Acesta va oferi o cameră duală Leica în spate și va deveni oficial în cadrul unui eveniment pe care compania asiatică îl va desfășura pe data de 16 octombrie în Germania.

Huawei Mate 10

Mai avem ceva de așteptat până atunci așa că ne mulțumim cu leak-uri și randări pentru moment. Chiar Evan Blass are o informație pentru noi referitoare la acest handset, aceea că la nivel intern telefonul poartă numele de cod "Marcel". Așteptăm să vedem aici un procesor octa-core Kirin 970 de 10nm tactat la 2.8 GHz, soluția grafică Mali G71 MP8 și aparent un display Full Screen de 6.1 inch cu rezoluție 2160 x 180 pixeli.

În spate vom avea doi senzori de 12 megapixeli, unul RGB și celălalt monocrom. La ultima scăpare aflam că doar Huawei Mate 10 Pro ar urma să aducă un asemenea display edge-to-edge, dar nimic nu este sigur pentru moment. Să vedem ceva materiale foto reale și certificări, iar apoi ne putem convinge referitor la design-ul adoptat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×