Huawei P10 Plus primește haine noi; o nuanță de negru glossy debutează pe piața din China

1.359 ori
<b>Huawei P10 Plus primește haine noi; o nuanță de negru glossy debutează pe piața din China</b>Cu scopul de a readuce un smartphone în atenția publicului, multe companii decid să lanseze noi variante de culoare pe piață - lucru ce se întâmplă și astăzi cu Huawei P10 Plus. Phablet-ul de 5.7 inch este disponibil de acum în nuanța Bright Black

O modalitate prin care producătorii de smartphone-uri reușesc să crească nivelul de interes din jurul unui produs deja lansat este și aceea de a comercializa noi variante de culoare. Astăzi descoperim că Huawei P10 Plus este terminalul care de acum este disponibil într-un nouă nuanță pe piața din China, aceasta fiind Negru Glossy și cunoscută comercial drept Bright Black. O vedeți mai jos și aflați că dotările rămân neschimbate.

Huawei P10 Plus

Primim același display Quad HD de 5.5 inch, procesorul octa-core Kirin 960, 4 GB RAM și soluția grafică Mali-G71 MP8. Și aici se află camera duală principală (20 + 12 mpx), senzorul selfie de 8 megapixeli și la interiorul carcasei o baterie generoasă de 3750 mAh. Noi am testat acest terminal la scurt timp de la debutul oficial și dacă vreți să aflați cum se prezintă la toate capitolele, aveți aici recenzia sa!

Huawei P10 Plus

De asemenea, trebuie știut că această nouă nuanță prezentată de Huawei costă 734 dolari în China și pentru moment nu există posibilitatea unei lansării în afara Asiei. Prețurile practicate de retailerii și operatorii locali pentru celelalte variante de culoare pot fi consultate de aici!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×