Huawei Mate 9 primeşte teste de îndoire, rezistenţă la flacăra de brichetă şi teste de zgârieturi; Rezistă cu brio la "stres" (Video)

1.408 ori
<b>Huawei Mate 9 primeşte teste de îndoire, rezistenţă la flacăra de brichetă şi teste de zgârieturi; Rezistă cu brio la "stres" (Video)</b>Pe masa de tortură a celebrului youtuber JerryRigEverything ajunge astăzi nimeni altul decât Huawei Mate 9, un phablet de top care se laudă cu un display generos de 5.9 inch și cu o cameră foto duală ce beneficiază de optică Leica. Avem parte și de un

Ce ar fi un terminal modern fără testele lui JerryRig? YouTuberul revine în această săptămână, cu un test aplicat lui Huawei Mate 9. Ca de obicei e vorba despre verificarea rezistenţei la îndoire, la flacăra de brichetă şi evident la zgârieturi. Hai să vedem cât de rezistent e phabletul flagship al chinezilor.

Huawei Mate 9 test rezistenta

Totul începe cu testul de zgâriere, unde Mate 9 e în grafic, primele zgârieturi apărând cu un vârf de nivel 6. Acelaşi comportament l-am văzut pe mai toate flagshipurile de anul trecut, deci protecţia e similară. Camera frontală e protejată de aceeaşi sticlă rezistentă, iar difuzorul pentru convorbiri e apărat de metal şi nu material textil, cum s-a întâmplat la unele modele din ultimul an.

Huawei Mate 9 test rezistenta

Şi sticla care acoperă camera duală din spate e foarte rezistentă, chiar şi la zgârieturi cu un cutter foarte ascuţit. O bilă neagră este faptul că dacă scannerul de amprente e zgâriat el nu mai funcţionează, dar sunt şanse mici să îl zgâriaţi chiar cu un cutter şi în mod repetat, cum a făcut testerul. La testul cu bricheta, panoul de ecran îşi revine rapid, după ce a rezistat 9 secunde la flamă.

Când vine vorba de faimosul "bendtest", integritatea structurală nu îşi dă în petec. Panoul frontal se ridică foarte putin de pe rama metalică, dar mai mult de atât nu apar daune. În afară de o mică îndoire a corpului, daunele nu sunt catastrofice şi handsetul e funcţional. Pentru extra torturi ale acestui smartphone, aveţi clipul de mai sus. Mate 9 pare a fi primit per total un thumbs up de la JerryRig.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×