Xiaomi Mi Mix trece prin testele clasice de rezistenţă, face o impresie plăcută mai ales la cel de îndoire (Video)

878 ori
<b>Xiaomi Mi Mix trece prin testele clasice de rezistenţă, face o impresie plăcută mai ales la cel de îndoire (Video)</b>JerryRigEverything este youtuber-ul ce ne-a obișnuit să pună la teste serioase mai toate noutățile smartphone de pe piață. Modelul pe care îl vedem astăzi este nimeni altul decât Xiaomi Mi Mix, terminal ce impresionează prin al său display edge-to-edge

Ideea unui telefon din ceramică şi sticlă sună a fragilitate din start, dar e oare Xiaomi Mi Mix atât de vulnerabil? Ne răspund testele lui JerryRigEverything, obişnuita serie de zgârieturi, îndoiri sau arderi cu bricheta. Jerry are un dinte împotriva Xiaomi, pentru că Xiaomi Mi 5 şi Mi Note 3 au fost foarte vulnerabile la îndoire.

Xiaomi Mi Mix

Totul începe cu zgârierea panoului frontal, care începe să primească şănţuleţe săpate în panou de la vârful ascuţit de nivel 6. Asta înseamnă că e la egalitate cu flagshipurile Samsung sau iPhone actuale. În schimb spatele e super rezistent, fiind nevoie de un vârf de nivel 8 pentru a lăsa urme, una dintre cele mai mari rezistente întâlnite la testele YouTuberului. Ceramica reuşeşte performanta să fie şi mai glossy decât materialul Jet Black de la Apple, dar şi de vreo 4 ori mai rezistentă.

Şi marginile rezistă bine la zgârieturi, iar la testul cu bricheta ecranul rezista 10 secunde la flacăra şi pixelii îşi revin rapid. Xiaomi Mi Mix nu se îndoaie la testul de presiune ce are ca rol flexarea structurii handsetului, fiind mult mai rezistent decât un Xiaomi Mi 5 sau Mi Note 3. Cu o structură solidă şi un panou ceramic excelent, Mi Mix nu e doar plăcut privirii, ci şi rezistent.

Problema cu ceramică e că e destul de casabila, deci un drop test ar putea fi fatal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×