Producătorul de huse rugged UAG are la vânzare accesorii pentru Galaxy S8; Încă o privire asupra designului său

2.663 ori
<b>Producătorul de huse rugged UAG are la vânzare accesorii pentru Galaxy S8; Încă o privire asupra designului său</b>După ce anterior am văzut o serie de huse din partea unor companii mai puțin cunoscute și destinate lui Samsung Galaxy S8, iată că astăzi avem parte de un leak ce include huse de protecție rugged marca UAG. Vedem în imaginile de mai jos o serie de

Producătorii de huse se grăbesc mereu să pună la precomandă sau chiar vânzare accesorii pentru telefoane nelansate încă. Am tot văzut huse pentru Galaxy S8 în ultima lună, e drept de la firme mai puţin cunoscute, dar azi mai faimoşii UAG se alătură listei. Cei de la Urban Armor Gear (UAG) au listat în ofertă accesorii pentru viitorul flagship Samsung.

Husa UAG Samsung Galaxy S8

Compania e cunoscută pentru husele sale rugged, care îi permit unui smartphone să supravieţuiască fără probleme la o scăpare de la mare înălţime. Urban Armor Gear oferă protecţie la 360 de grade, inclusiv pentru ecran, dar şi pentru laturi şi spate. În plus designurile lor sunt reuşite şi husele nu au o grosime exagerată. De această dată Galaxy S8 e modelul ce primeşte accesorii, care îi protejează corpul şi totuşi oferă acces la ecran, inclusiv marginile curbate.

Husa UAG Samsung Galaxy S8

Handsetul e dezvăluit în imagini de înaltă rezolutie şi îi vedem toţi senzorii frontali, inclusiv ceea ce pare a fi un scanner de iris. Evident lipseşte butonul Home, cum a văzut şi în randări trecute şi avem acel buton fizic extra lateral pentru Bixby. Scannerul de aprente se află în spate, în dreapta camerei, în vreme ce în stânga avem blitzul şi senzorul de puls.

Curioşii trebuie să afle că preţul unei astfel de huse este de 44.95 dolari, iar accesoriul vine pe alb, negru, albastru, roşu, argintiu, verde sau gri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×