Huawei MediaPad 10 acum În imagini, Înainte de MWC 2012

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.129 ori
<b>Huawei MediaPad 10 acum În imagini, Înainte de MWC 2012</b>Pe lângă tableta Huawei MediaPad pe care o avem în teste, modelul de 7 inch, va mai există și o variantă de 10 inch, despre care nu se știe prea multe. și totuși redactorii ruși de la hi-tech.mail.ru au avut ocazia să pună mâna pe acest...

Pe lângă tableta Huawei MediaPad pe care o avem în teste, modelul de 7 inch, va mai există și o variantă de 10 inch, despre care nu se știe prea multe. și totuși redactorii ruși de la hi-tech.mail.ru au avut ocazia să pună mâna pe acest device, oferindu-ne câteva imagini în premieră cu tableta ce va fi prezentată la Mobile World Congress 2012.

Vom vedea prezentarea oficială cel mai probabil pe 26 februarie, atunci când Huawei are programată o conferință de presă. Observați că imaginile nu dezvăluie întreg terminalul, păstrând totuși o aură de mister. Huawei MediaPad 10 amintește ca design de HTC Flyer și vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich drept OS și aspect ratio 16:9. Carcasa sa metalică poate aminti de Samsung Galaxy Tab și iPad puțin, dar nu destul încât să apară procese. Din păcate nu avem și specificații hardware pentru acest device și nu știm nici măcar ce fel de chipset va folosi, deci poate fi un Qualcomm, un TI sau o unitate Nvidia.

Alte dotări menționate de către ruși sunt difuzoare stereo, modul 3G, slot microSD și o cameră de 8 megapixeli cu flash. Prețul de pornire va fi în jur de 670 de dolari, destul de mult pentru o tabletă Huawei, deci mă aștept aici să vedem totuși un model quad core, cu 1 GB RAM, HDMI, DLNA și tot hardware-ul modern de care putem avea nevoie. Peste 4 zile vom afla foarte clar despre ce este vorba.

Huawei MediaPad 10

Huawei MediaPad 10

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×