HTC Ville, Huawei Prism și Samsung T769, nou veniții de la MWC 2012 ajung În oferta T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 901 ori
<b>HTC Ville, Huawei Prism și Samsung T769, nou veniții de la MWC 2012 ajung În oferta T-Mobile</b>Un document intern al operatorului T-Mobile ne dezvăluie câteva din terminalele pe care am putea să le vedem la Mobile World Congress 2012. Printre acestea se numără și HTC Ville, cunoscut acum drept HTC One S și cel mai subțire smartphone din...

Un document intern al operatorului T-Mobile ne dezvăluie câteva din terminalele pe care am putea să le vedem la Mobile World Congress 2012. Printre acestea se numără și HTC Ville, cunoscut acum drept HTC One S și cel mai subțire smartphone din oferta HTC.

De remarcat este faptul că T-Mobile nu menționează exact telefoanele, cât accesorii compatibile cu aceste modele. Samsung T769 este și el pe listă, acesta fiind de fapt modelul Galaxy S Blaze 4G, în vreme ce Huawei Prism este un nume care nu îmi spune nimic. Din păcate nu avem și specificații pentru aceste terminale, evident în afară de HTC Ville/One S care a avut parte de scurgeri de informații deja de luni bune. Prism ar putea fi acel telefon Huawei care ne-a fost prezentat într-un teaser și care ar putea avea CPU quad core.

E probabil ca aceste modele să fie prezentate la Mobile World Congress 2012 săptămâna viitoare, iar cel mai interesant dintre ele este cu siguranță cel HTC. One S va veni cu un display qHD de 4.3 inch, un procesor dual core de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli, HTC Sense 4.0, Beats Audio și Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mai multe detalii aflăm în Barcelona!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×