Huawei MediaPad 7 Lite va sosi În România din septembrie

1.218 ori
<b>Huawei MediaPad 7 Lite va sosi În România din septembrie</b>Tabletele ieftine sub brand românesc vor avea un concurent serios în Huawei MediaPad 7 Lite care conform unui comunicat dat de Huawei România va sosi și la noi din luna septembrie. Nu s-a specificat și prețul. Având atât 3G cât și Wi-Fi s-ar...

Tabletele ieftine sub brand românesc vor avea un concurent serios în Huawei MediaPad 7Lite care conform unui comunicat dat de Huawei România va sosi și la noi din luna septembrie. Nu s-a specificat și prețul. Având atât 3G cât și Wi-Fi s-ar putea să o vedem și în oferta operatorilor de telefonie. Acesta ar fi punctul său forte, combinația 3G+Wi-Fi lipsește, în general, de pe tabletele de buget.

Să vedem și specificațiile hardware pentru Huawei MediaPad 7 Lite:

  • ecran de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli;
  • procesor single core Cortex A8 la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich;
  • 3G cu viteze de până la 3.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, DLNA, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră foto de 3.15 Megapixeli care filmează HD, cameră frontală;
  • baterie de 4100 mAh, 370 gr. și 11 mm grosime. 

Huawei MediaPad 7 Lite va sosi În România din septembrie

Costul de achiziție presupun că va fi bun. Nu are de ce să coste prea mult, nu are procesor dual-core, cine știe ce cameră foto. Punctele sale forte: conectivitatea maximă, portabilitatea și prețul.

Și o declarație oficială legată de acest device:

Lucrurile bune vin în pachete mici. MediaPad 7 Lite este răspunsul nostru la cerințele clienților pentru o tabletă portabilă, cu performanțe înalte și care să arate bine, la un preț accesibil. MediaPad 7 Lite este partenerul perfect al consumatorilor pentru divertisment și comunicare”, a declarat Richard Yu, Președintele Huawei Device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×