Telenovelă la final: LG Optimus 2X a Început a primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich

2.201 ori
<b>Telenovelă la final: LG Optimus 2X a Început a primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Veste excelentă pentru cei care dețin LG Optimus 2X. Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost portat și pe primul smartphone dual-core comercializat world wide. A fost o întreagă poveste, iar în cele din urmă se pare că LG face un lucru bun pe...

Veste excelentă pentru cei care dețin LG Optimus 2X. Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost portat și pe primul smartphone dual-core comercializat world wide. A fost o întreagă poveste, iar în cele din urmă se pare că LG face un lucru bun pe principiul: Mai bine mai târziu decât niciodată, mai este puțin și se face un an de la lansarea lui Galaxy Nexus și a Android 4.0 ICS.

Și acum câteva detalii care retează din bucuria aflată în stadiu incipient: Android 4.0 a început a fi disponibil pe o variantă sud-coreeană a LG Optimus 2X cu indicativul SU660. Toate blogurile de tehnologie de afară spun că este inerent ca update-ul să aibă lansarea și în varianta internațională.

LG Optimus 2X rula 2.2 Froyo, a trecut pe 2.3 Gingerbread și acum se pregătește de 4.0 Ice Cream Sandwich. Nu cred că va mai primi și 4.1 Jelly Bean, aveți o soluție: custom ROM de tipul CyanogenMod.

Telefonul sud-coreean integrează un display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, procesor Tegra 2 dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, cameră foto de 8 Megapixeli ce filmează HD, baterie de 1500 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×