Huawei MediaPad 7 Youth a fost lansat; Android 4.1 și suport pentru apeluri vocale

Autor:  | Publicat în:  Huawei 719 ori
<b>Huawei MediaPad 7 Youth a fost lansat; Android 4.1 și suport pentru apeluri vocale</b>La mai puțin de o lună după lansarea lui MediaPad 7 Vogue, Huawei a adăugat o nouă tabletă în arsenal: MediaPad 7 Youth. La exterior avem un display de 7 inch, căruia nu îi cunoaștem rezoluția, și o corp din aluminiu cu o grosime de 9.9mm și...

La mai puțin de o lună după lansarea lui MediaPad 7 Vogue, Huawei a adăugat o nouă tabletă în arsenal: MediaPad 7 Youth. La exterior avem un display de 7 inch, căruia nu îi cunoaștem rezoluția, și o corp din aluminiu cu o grosime de 9.9mm și greutate de 350g. în interior, tableta este propulsată de un CPU dual-core tactat la 1.6GHz și construit pe tehnologie de 28nm și un GPU puternic, prin care ni se promit o experiență fluidă și performanțe în gaming. Bateria este o unitate de 4100 mAh Li-Polimer care promite 2 săptămâni de standby.

 
Un lucru interesant pe care această tabletă îl aduce este suportul pentru apeluri voce și sms. Vom putea așadar folosi tabletă precum un telefon mobil. Avem de asemenea parte de conectivitate HSPA+, de Wi-Fi și ca sistem de operare, Android 4.1 Jelly Bean. Huawei spune că tabletă te ajută să stai conectat tot timpul, fie că ai nevoie să trimiți SMS-uri, fie că vrei puțin gaming pe ecranul acestei portabile.
 
Oficialii Huawei spun că tableta este recomandată tinerilor care sunt într-o continuă mișcare, și prin ea vor să facă tehnologia accesibilă tuturor. Nu avem alte detalii, specificații mai exacte. Va fi disponibilă în magazine din Rusia, China, Asia, Orientul Mijlociu și Europa în Q3 2013. Sperăm să o vedem și în România, măcar pe cale neoficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×