Nokia Rivendale și HTC Z4 Își fac apariția drept noi device-uri; Ni se pregătește ceva special?

825 ori
<b>Nokia Rivendale și HTC Z4 Își fac apariția drept noi device-uri; Ni se pregătește ceva special?</b>Se pare că evenimentul Nokia de săptămâna trecută nu a fost ultimul de acest gen în 2013 pentru finlandezi. Nici pe departe, de vreme ce nordicii pregătesc o lansare și mai și pentru următoarele luni prin AT&T. E vorba despre un device cu nume...

Se pare că evenimentul Nokia de săptămâna trecută nu a fost ultimul de acest gen în 2013 pentru finlandezi. Nici pe departe, de vreme ce nordicii pregătesc o lansare și mai și pentru următoarele luni prin AT&T. E vorba despre un device cu nume de cod Rivendale și între timp aflăm și un nou nume de cod pentru un terminal HTC, Z4.

Nokia Rivendale ar putea fi doar o versiune cu corp metalic a lui Nokia EOS/Lumia 1020, care la un moment dat apăruse în această formă pe web. Până la urma Lumia 1020 a sosit cu o carcasă din policarbonat, dar precedentul există deja, Nokia având în portofoliu deja un Lumia cu carcasa metalică. în ce privește cealaltă scăpare, HTC Z4 este un nume de cod misterios pe care nu îl putem asocia deocamdată cu vreo scăpare recentă.

Acesta nu pare a fi HTC One Mini sau versiunea mai mare a lui One și nici phabletul T6. Dacă ne gândim că One Mini avea numele de cod M4, putem asocia acel "4" cu un device compact, deci poate vom vedea o versiune cu Windows Phone 8 a lui One Mini. Toate aceste scăpări vin de la @evleaks, care mai are două nume de cod amuzante pentru noi: Lenovo Aupres și Lenovo Snoopy. Tablete, telefoane, alte formaturi? Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×