Huawei Nexus 6P disecat de iFixit: foarte greu de reparat, dar cu un scanner de amprente inedit

Autor:  | Publicat în:  Huawei 688 ori
<b>Huawei Nexus 6P disecat de iFixit: foarte greu de reparat, dar cu un scanner de amprente inedit</b>Cei de la iFixit&nbsp;au avut şansa să disece noul Huawei Nexus 6P, rezultatul fiind imaginile de mai jos, dar şi c&acirc;teva constatări legate de carcasa acestui model şi de construcţia să. Primul lucru pe care trebuie să &icirc;l aflaţi că e...

Cei de la iFixit au avut şansa să disece noul Huawei Nexus 6P, rezultatul fiind imaginile de mai jos, dar şi câteva constatări legate de carcasa acestui model şi de construcţia să. Primul lucru pe care trebuie să îl aflaţi că e acest handset e tare greu de reparat.

El primeşte nota de 2 din 10 de la iFixit pentru uşurinţa reparării, fiind foarte greu să deschizi acest terminal fără daune aduse protecţiei din sticlă a camerei. Adezivul care ţine lipite panourile din spate şi bateria e foarte puternic şi afectează procesul de dezasamblare. La aspecte pozitive încadrăm faptul ca acest model are o construcţie externă solidă şi o carcasă durabilă.

Huawei Nexus 6P disecat de iFixit: foarte greu de reparat, dar cu un scanner de amprente inedit

Cei de la iFixit se aşteptau ca pe acest model să se afle un scanner de amprente similar cu cel de pe Nexus 5X, de vreme ce la exterior au aceeaşi formă. Ei bine, Nexus 6P are de fapt un senzor pătrat de acest tip, sub acel decupaj rotund. Cei care au făcut disecţia descriu bateria drept "un monstru", cu 230 mAh mai mare în capacitate decât cea de pe Nexus 6.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×