Motorola Droid Turbo 2 va fi lansat la nivel internațional sub numele de Moto X Force; ajunge în Europa din noiembrie

623 ori
<b>Motorola Droid Turbo 2 va fi lansat la nivel internațional sub numele de Moto X Force; ajunge în Europa din noiembrie</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă cei de la Motorola au dezvăluit poate unul dintre cele mai interesante terminale ale sf&acirc;rșitului de an, și anume modelul Droid Turbo 2. Deși specificațiile hardware sunt de cele mai multe ori aflate...

Cu doar câteva zile în urmă cei de la Motorola au dezvăluit poate unul dintre cele mai interesante terminale ale sfârșitului de an, și anume modelul Droid Turbo 2. Deși specificațiile hardware sunt de cele mai multe ori aflate în prim-plan, ei bine în cazul lui Droid Turbo 2 putem spune că tehnologia adusă panoului frontal este atracția principală.

Panoul de pe acest model vine cu o tehnologie specială denumită Shatter Shield ce ne garantează faptul că ecranul terminalului nu se va crăpa timp de 4 ani. Revenind la știrea de astăzi, aflați că Moto Droid Turbo va ajunge și la nivel internațional cât de curând, sub denumirea Moto X Force.

Potrivit companiei aflată sub conducerea Lenovo, smartphone-ul Moto X Force va ajunge din noiembrie în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. După cum știți deja, Moto Droid Turbo 2 vine cu display QHD de 5.4 inch, procesor Snapdragon 810, baterie de 3760 mAh și cameră foto de 21 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×