LG V10 începe să fie livrat la nivel internaţional; Europa se află în primul val de lansări

Autor:  | Publicat în:  LG 787 ori
<b>LG V10 începe să fie livrat la nivel internaţional; Europa se află în primul val de lansări</b>LG V10 a fost anunţat cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă şi ultima oară c&acirc;nd auzeam de acest phablet el nu se vindea prea bine &icirc;n Coreea de Sud, tara de baştină. Iată-l acum &icirc;ncep&acirc;nd să sosească la nivel...

LG V10 a fost anunţat cu câteva săptămâni în urmă şi ultima oară când auzeam de acest phablet el nu se vindea prea bine în Coreea de Sud, tara de baştină. Iată-l acum începând să sosească la nivel internaţional, urmând a fi livrat în SUA, China şi Hong Kong, dar şi Canada şi Europa în această săptămână.

Pe lista se află şi alte pieţe asiatice, America Latină şi Orientul Mijlociu. T-Mobile a preluat sub aripa sa handsetul în SUA, pentru o lansare în exclusivitate chiar azi pe 30 octombrie. AT&T va lansa acelaşi terminal de abia pe 6 noiembrie. Primii cumpărători vor avea parte şi de pachete speciale cu accesorii, printre care şi un card microSD de 200 MB, un cradle pentru încărcare şi o baterie secundară. Speram sa vedem si in Europa aceste oferte.

LG V10 se remarcă prin câteva aspecte unice, printre care şi camerele duale frontale pentru selfie, ecranul secundar plasat deasupra celui principal şi un corp ultrarezistent. Smartphone-ul are o rama din oţel inoxidabil şi un material protector special în spate, numit Dura Skin. Ecranul său principal are un panou Quad HD de 5.7 inch, iar cel secundar este de 2.1 inch şi plasat deasupra.

El afişează notificări, shortcuturi către aplicaţii şi alte date. Handsetul debutează cu Android Lollipop la bord, 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 808.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×