Sharp Aquos S2 va fi lansat pe data de 8 august; o invitație oficială confirmă debutul!

939 ori
<b>Sharp Aquos S2 va fi lansat pe data de 8 august; o invitație oficială confirmă debutul!</b>Oficialii companiei japoneze Sharp au dezvăluit astăzi pe Weibo faptul că lansarea smartphone-ului Aquos S2 este programată pentru data de 8 august. Acesta va fi un rival pentru Xiaomi Mi Mix, semn că vom primi un panou frontal cu muchii înguste

Au trecut doar câteva zile de la acea randare a lui Sharp Aquos S2 pe care v-am prezentat-o aici și astăzi compania japoneză confirmă lansarea produsului pentru data de 8 august. Încă nu este clar ce s-a întâmplat cu acele modele FS8010 și FS8016, dar nu excludem posibilitatea ca acestea să fi fost numele de cod pe care Aquos S2 să le poarte, urmând a fi dezvăluite două variante cu dotări hardware diferite.

Sharp Aquos S2

Cel mai probabil FS8010 va fi Aquos S2, iar FS8016 modelul Aquos S2 Limited Editon - variantă cu un plus la nivel de dotări. Nu se știu exact specificațiile tehnice pe care le vom primi la bord, cu toate că ne așteptăm la un hardware mid-range. Un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD ar putea fi întâlnit aici, la fel și o cameră duală în partea din spate.

Sharp Aquos S2

Imaginea anterioară ne dezvăluia prezența unui scanner de amprente integrat sub ecran dar materiale recent sosite scot la iveală o bărbie în partea de jos unde vom avea un buton home. Camera selfie va fi regăsită în partea de sus în stilul lui Essential Phone și ar trebui să vedem Android Nougat rulând din fabrică. Așteptăm lansarea!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×