Apple achiziționează Beddit, firma ce aduce pe piață sisteme avansate de monitorizare a somnului

738 ori
<b>Apple achiziționează Beddit, firma ce aduce pe piață sisteme avansate de monitorizare a somnului</b>Este știut faptul că cei de la Apple pun un mare accent și asupra domeniului sănătate, aceștia având o suită de aplicații numită Apple HealthKit pe care o includ pe terminalele iOS. Și smartwatch-ul din portofoliu include la pachet asemenea funcții

Cei de la Apple continuă achizițiile și astăzi aflăm că firma lui Tim Cook și-a adăugat în portofoliu compania Beddit, cea care aduce pe piață sisteme avansate de monitorizare a somnului. Vestea de față a ieșit la iveală odată ce Beddit a actualizat Politica de Confidențialitate de pe site, fiind menționat acum faptul că firma a fost achiziționată de către Apple și că datele personale ale utilizatorilor vor fi colectate și utilizate în conformitate cu Politica de Confidențialitate Apple.

Se specifică aici faptul că Apple HealthKit va putea fi utilizat pentru interconectarea aplicațiilor Health și Beddit, lucru opțional pe care utilizatorii îl pot face din acest moment. Beddit poate sincroniza datele referitoare la calitatea somnului, pulsului și a ritmului respirator direct către aplicația Apple Health.

Cel mai nou produs marca Beddit este numit Beddit 3, un dispozitiv echipat cu senzori pentru monitorizarea somnului ce se plasează sub așternuturile de pe saltea. Produsul nu trebuie încărcat și odată pus în funcțiune el va analiza datele din timpul somnului precum durata, eficiența, ritmul cardiac, temperatura, mișcarea, ba chiar și sforăitul sau umiditatea din cameră. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×