Huawei Nova 2S se lansează pe 7 decembrie, conform unei invitaţii oficiale; Apar şi fotografii cu machetele sale!

2.770 ori
<b>Huawei Nova 2S se lansează pe 7 decembrie, conform unei invitaţii oficiale; Apar şi fotografii cu machetele sale!</b>Deși suntem pe final de an cei de la Huawei continuă cu lansările de smartphone-uri, astfel că pe data de 7 decembrie ni se pregătește debutul lui Huawei Nova 2s. Acesta ni se prezintă astăzi sub formă de machetă în câteva fotografii

Huawei Nova 2S pare a ni se dezvălui tot mai des în ultima vreme şi azi vedem atât invitaţia la evenimentul său oficial de lansare, cât şi o serie de fotografii cu machetele sale. Se pare că terminalul va debuta pe 7 decembrie, judecând după invitaţia de mai jos.

Huawei Nova 2s

Dacă ne luăm după imagine atunci vom vedea cu siguranţă 4 camere la bord, ca selling point. Machetele par să indice sosirea terminalului cu corp din sticlă şi metal şi cu un luciu al spatelui care duce cu gândul la Huawei Honor 9. Ultimele scăpări îl asemuiau cu Mate 10 Lite ca dotări (cu un upgrade serios) şi cu Honor V10 ca design. Ştim că ar trebui să aibă un ecran cu diagonala undeva între 5.93 şi 6 inch şi să ofere o rezoluţie Full HD+, pe un aspect 18:9.

Huawei Nova 2s

Are şi un procesor Kirin 960, până la 6 GB RAM şi o cameră duală selfie cu 2 senzori de 20 MP, plus una principală tot duală cu senzori de 20 MP + 16 MP. Android 8.0 cu EMUI 8.0 sunt la posturi şi mai remarcăm şi butonul Home fizic cu scanner de amprente în faţă. Am o teorie personală, care mizează pe faptul că Nova 2S e un model pentru China, iar Europa şi în general piaţa internaţională va primi acest telefon ca Nova 3.

În general seria Nova a fost una de telefoane feminine, care au pariat pe selfie. Şi ce poate descrie mai bine această orientare decât două camere frontale de 20 MP cu funcţii Beauty? Aşteptaţi-vă şi la filtre speciale aplicate chiar şi in timp ce se face streaming video pe Facebook sau YouTube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×