Jony Ive se declară nemulţumit de design-ul lui iPhone 7 Plus, îl numeşte "deconectat"

2.139 ori
<b>Jony Ive se declară nemulţumit de design-ul lui iPhone 7 Plus, îl numeşte "deconectat"</b>În cadrul unui interviu recent, Jony Ive (Şeful secţiunii de design de la Apple) a avut de făcut o dezvăluire referitoare la iPhone 7 Plus și design-ul său. Aparent Jony nu este deloc încântat de look-ul acestui telefon și îl consideră oarecum

Jony Ive nu e genul de persoană care să dea interviuri lungi sau declaraţii sforăitoare, dar iată-l apărând în presă cu o afirmaţie controversată. Şeful secţiunii de design de la Apple, care a fost chiar promovat în poziţii mai înalte în ultimii ani a discutat cu Smithsonian recent şi a menţionat în treacăt faptul că nu e chiar încântat de iPhone 7 Plus şi design-ul său.

Smithsonian i-a acordat britanicului premiul "American Ingenuity Award in Technology", pentru întreaga carieră de designer. Ive şi Steve Jobs au petrecut nopţi lungi cu creionul pe hârtie încercând să creeze următoarea generaţie de produse şi aşa au luat naştere design-uri iconice precum cel de iPod sau iPhone. Ive a subliniat în interviul recent importanţa de a înţelege un material, proprietăţile şi atributele sale şi de a ştii cum să lucrezi cu el.

A subliniat şi importanţa momentului când ai realizat primul prototip, momentul acela când vine pe lume device-ul. Interviul cu Smithsonian părea să meargă okay în aceste linii, până când Ive a văzut un iPhone 7 Plus pe masă. Designer-ul a pus un iPhone X lângă el şi l-a numit pe 7 Plus un device "deconectat", o serie de componente într-o incintă metalică.

Am fi crezut că Ive va fi ceva mai mândru de primul iPhone cu cameră duală, dar aparent nu şi de design-ul său. Această relaţie de love/hate cu produsele nu e nouă la Apple, ştiut fiind faptul că Steve Jobs ura ideea de tabletă şi de stylus, dar firma din Cupertino tot a ajuns să cocheteze cu ele. În plus, având în vedere ciclicitatea design-urilor (sticla de pe spatele lui iPhone 4 revenind pe iPhone 8), e posibil ca Ive să revină la sentimente mai bune în câţiva ani pentru iPhone 7 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×