Huse destinate lui Huawei Nova 4 apar în imagini; Confirmă decupajul pentru camera selfie și modulul triplu din spate

909 ori
<b>Huse destinate lui Huawei Nova 4 apar în imagini; Confirmă decupajul pentru camera selfie și modulul triplu din spate</b>Începutul săptămânii ne aduce și o scăpare asociată lui Huawei Nova 4, telefon cu decupaj circular pentru camera selfie direct în ecran așteptat să debuteze oficial pe data de 17 decembrie în cadrul unui eveniment care bineînțeles va avea loc

Peste doar o săptămână din acest moment așteptăm și lansarea lui Huawei Nova 4, primul smartphone al chinezilor ce va adopta noul trend care implică un decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie. Până atunci mai avem timp pentru câteva leak-uri, chiar astăzi sosind imagini cu huse ale telefonului care confirmă atât camera frontală și decupajul aferent, cât și camera triplă din partea din spate.

Huawei Nova 4

Vedem acel decupaj circular prin intermediul imaginilor de față care ne prezintă atât protecții pentru ecran, cât și o serie de huse destinate noului terminal. Deși marginea de deasupra ecranului este redusă la maxim, observăm că jos sub ecran mai rămâne o bărbie destul de proeminentă care face device-ul să nu fie tocmai edge-to-edge.

În spate se remarcă acel modul de cameră triplă amplasat fix ca pe Huawei P20 Pro și anume în colțul din stânga, iar un detaliu interesant aici este că husele nu dezvăluie vreun decupaj în spate pentru scanner-ul de amprente. Este destul de ciudat pentru că într-o scăpare anterioară, Huawei Nova 4 apărea cu un cititor fizic în spate.

Nu ar fi exclus să vedem un asemenea senzor integrat în ecran, sau ca husele de față să fie greșite. Una peste alta, rămâne să aflăm detaliile complete pe data de 17 decembrie atunci când smartphone-ul se lansează oficial! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×