Samsung se tunde cu breton! Prezintă display-uri cu decupaj ce ar putea sosi pe viitoare terminale Galaxy

2.301 ori
<b>Samsung se tunde cu breton! Prezintă display-uri cu decupaj ce ar putea sosi pe viitoare terminale Galaxy</b>Inevitabilul se va produce în portofoliul Samsung în 2019 și anume faptul că vom vedea primele terminale cu decupaje în zona superioară a ecranului. Dacă vă amintiți, sud-coreenii au râs mult pe seama acestui subiect în cazul rivalilor

După ce a făcut mișto de Google și Apple pentru decupajele aduse pe terminalele mobile, iată că Samsung se tunde la rândul său cu breton, unul mai subtil ce-i drept. În cadrul evenimentului Keynote SDC de ieri seară unde am văzut smartphone-ul pliabil concept, sud-coreenii au prezentat și primele display-uri cu decupaje din portofoliu - soluții care ar putea sosi pe viitoare smartphone-uri mai curând decât ne așteptăm. 

Pe listă se află 4 noi tipuri de display-uri și anume Infinity U, Infinity V, Infinity O, respectiv New Infinity. Primele 3 de aici sunt cele cu decupaj și dacă vă amintiți, denumirile asociate chiar au primit recent trademark după cum vă informam aici. Avem două abordări cu decupaj central doar pentru camera selfie, dar și o versiune unde camera selfie primește un decupaj circular în ecran.

  • Infinity U - decupaj de tip semi-cerc în zona superioară a ecranului, plasat central
  • Infinity V - decupaj de tip semi-hexagon în zona superioară a ecranului, plasat central
  • Infinity O - decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie
  • New Infinity - ecran edge to edge cu senzori și cameră integrați sub panou 

Și această din urmă abordare a fost recent brevetată de mai mulți producători, semn că în 2019 am putea vedea multe terminale cu asemenea look. Cel mai interesant tip de ecran este cel New Infinity care presupune obținerea unui aspect ecran-corp de 100% prin ascunderea senzorilor și a camerei foto selfie sub display - tehnologie deja brevetată de Samsung după cum vă spuneam aici.

Până la implementarea sa pe un device real va mai dura câțiva ani, astfel că până atunci va trebui să ne obișnuim cu ideea unui decupaj, chiar și subtil. Galaxy S10 ar putea fi unul dintre primele modele care să adopte un asemenea element de design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×