LG Q7: Design de ligi superioare, arată bine, dar are nevoie de husă

506 ori
<b>LG Q7: Design de ligi superioare, arată bine, dar are nevoie de husă</b>LG Q6 a mers anul trecut pe o zonă frontală inspirată de LG G6, iar în continuarea acelei tradiţii vine LG Q7, arătând destul de mult ca un LG G7 sau chiar Pixel 2 XL. Are o aderență bună, iar spatele deşi pare fabricat din sticlă, e mai degrabă acoperit

LG Q6 a mers anul trecut pe o zonă frontală inspirată de LG G6, iar în continuarea acelei tradiţii vine LG Q7, arătând destul de mult ca un LG G7 sau chiar Pixel 2 XL. Are o aderență bună, iar spatele deşi pare fabricat din sticlă, e mai degrabă acoperit cu un panou din policarbonat sau sticlă acrilică.

E cam uşor de zgâriat sau pătat, aşa că vă recomand o husă. Mi s-a părut şi că terminalul are butoanele cam mici şi subţiri, deci nu chiar cele mai comode din lume. Rama metalică e solidă, iar certificarea IP68 e binevenită, împreună cu certificarea militară MIL-STD 810, care promite rezistență la unele scăpări, şoc de temperatură, ceaţă, sare şi vibraţii. Terminalul măsoară 8.4 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame, având aceeaşi diagonală de 5.5 inch a predecesorului.

Apropo acela era mai subţire la 8.1 mm, dar mai greu la 149 de grame. Utilizarea cu o singură mână a lui Q7 se face fără probleme şi chiar dacă handsetul a fost cu mine în UK şi a trecut prin multe bagaje şi zdruncinături nu pare să fi luat vreo daună vizibilă. Nu arată rău, dar păcat de spatele uşor de zgâriat şi butoanele mici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×