Huawei Nova 4 apare din nou, de această dată în mâna unui pop star chinez, cu tot cu decupaj circular în ecran

1.236 ori
<b>Huawei Nova 4 apare din nou, de această dată în mâna unui pop star chinez, cu tot cu decupaj circular în ecran</b>Luna decembrie ne va aduce și lansarea lui Huawei Nova 4, unul dintre primele terminale de pe piață cu decupaj direct în ecran pentru camera selfie. Noul smartphone tocmai ce și-a făcut apariția în mâna unui pop star chinez, fiind fotografiat

Samsung ar trebui să fie cea care inaugurează conceptul de Infinity-O şi anume un orificiu pentru camera selfie "forat" cu laserul în panoul de ecran. Totuşi Huawei le anticipează mutarea, ca la şah şi plusează cu Huawei Nova 4, cu design similar. Telefonul a tot scăpat în ultimele zile, în randări, teasere şi concepte, iar azi îl vedem în mâna unor vedete asiatice.

Huawei Nova 4

În cadrul unui eveniment de aniversare a zilei de naştere a cântăreţului chinez Jackson Yee, Huawei a ales să prezinte telefonul pentru câteva secunde. Majoratul starului pop a inclus un moment în care tânărul a avut ocazia să ţină un prototip în mână. Chiar dacă era bine acoperit de o husă groasă, tot am văzut cateva trăsături, precum celebrul decupaj în ecran.

Huawei Nova 4

Huawei Nova 4 are un mic orificiu în partea stângă sus a ecranului, pentru camera selfie. Scapă astfel de nevoia de a avea un breton clasic. Pare să păstreze totuşi o "bărbie" în zona inferioară. Încă nu ştim cum îi va arăta spatele, dar din ce am înţeles ar fi similar cu cel al lui Huawei P20 Pro. Aceleaşi imagini noi par să indice şi faptul că vom avea un difuzor în zona inferioară şi port USB Type-C tot jos.

O scăpare de acum câteva zile confirma şi un jack audio în zona de sus. Huawei Nova 4 ar trebui să debuteze în China pe 12 decembrie şi apoi să ajungă în magazine. Dacă va ajunge şi în Europa, asta se va întâmpla prin 2019 la început probabil. Se va duela luna viitoare cu Galaxy A8s de la Samsung, care inaugurează ecranul Infinity-O.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×