Funcția "Smart Compose" din Gmail ajunge după un an de la debut și pe smartphone-urile non-Pixel

743 ori
<b>Funcția "Smart Compose" din Gmail ajunge după un an de la debut și pe smartphone-urile non-Pixel</b>În urmă în cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018 era prezentată oficial și funcția "Smart Compose" pentru Gmail, feature ce ajungea rapid pe terminale Pixel și care poate fi descris drept un AI care scrie

În urmă în cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018 era prezentată oficial și funcția "Smart Compose" pentru Gmail, feature ce ajungea rapid pe terminale Pixel și care poate fi descris drept un AI care scrie email-uri pentru noi. Astăzi descoperim că funcția ajunge și la utilizatorii de smartphone-uri Android non-Pixel, aceasta fiind disponibilă spre activare în noua versiune Gmail v9.2.3 pe care o puteți descărca de aici! 

Gmail

Fix după cum se poate vedea în animația gif de mai jos, această funcție sugerează o completare a propoziției pe care o scriem, AI-ul învățând din stilul de scris al utilizatorului și chiar reținând anumite fraze folosite anterior. Astfel putem compune rapid un mesaj folosind funcția de predicție a textului. 

Gmail

Acest feature poate fi activat sau dezactivat din meniul de setări odată ce vă aflați în fereastra de compunere a unui mesaj. Aflați că opțiunea este disponibilă atât în aplicația de mobil (momentan doar pe Android), cât și în varianta desktop de Gmail. Din câte am observat, limba română nu este disponibilă pentru funcția "Smart Compose".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×